top of page

REACTIES

N.A.V. EEN CONCERT

Vanmiddag ben ik bij het concert aanwezig geweest.  Het was prachtig. Dank voor de uitnodiging. Mocht ik een familie begeleiden waar jullie zang passend kan zijn dan zal ik jullie zeker aanraden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Freda Gaasbeek

Uitvaartbegeleiding

N.A.V. EEN UITVAART

“Wat hebben wij veel goede reacties ontvangen. Wat een prachtig koor. Wel 50 x begon men over de muziek. In dat kleine kerkje klonk het ook zo mooi. De opstelling van de koorleden was ook geweldig frontaal in een halve cirkel. Enkele gasten vroegen mij om jullie adresgegevens etc. etc. Samen met mijn zus hebben we besloten jullie een extra gift te schenken. Wil je de koorleden en de dirigent hartelijk dank zeggen namens de dochters.” 

N.A.V. EEN UITVAART

“De uitvaart was op zijn mooist begeleid en ondersteund door het koor Fermata. Mijn zeer grote dank daarvoor.” 

N.A.V. OPTREDEN TIJDENS OPEN MONUMENTENDAG

"Was bij toeval gisteren in Zutphen. Hoorde jullie zingen en was meteen enthousiast. Het beste elftal dat ik de laatste maanden heb beziggezien. Bedankt daarvoor, en veel succes in de toekomst."

N.A.V. OPTREDEN VOOR DE ZONNEBLOEM

"Wij kijken terug op een heel geslaagde middag. (Bijna) iedereen heeft volop genoten.Er waren reacties als: het is niet mijn genre, maar ik heb wel veel waardering voor de prestatie. Eén bezoekster ging volledig in jullie op.Ze bleek jarenlang zelf deze muziek gezongen te hebben."

N.A.V. OPTREDEN VOOR OPEN MONUMENTENDAG BIBLIOTHEEK ZUTPHEN

"Mooie plek voor een mooi koor!"

N.A.V. KERSTOPTREDEN VOOR WOONZORGCENTRUM

"We zien u graag weer eens een keer met uw koor. Zo leuk voor de bewoners !"

bottom of page